Έγκλημα στο Μοσχάτο: Νέα στοιχεία για το 50χρονο θύμα-Καταγγελία για υπεξαίρεση 65 Ι.Χ.

Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του 50χρονου ασφαλιστή, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο, υπεβλήθη στις Αρχές την περασμένη Παρασκευή από εταιρία αυτοκινήτων με υπηρεσίες leasing, με έδρα τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η καταγγελία ανέφερε ότι ο 50χρονος είχε υπεξαιρέσει 65 αυτοκίνητα της εταιρίας, προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα

στην εταιρεία, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε τα οχήματα χωρίς να τα πληρώσει και στη συνέχεια είτε τα διέθεσε με leasing είτε τα πούλησε σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε επαφές από την περίοδο που και ο ίδιος ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Μία ημέρα μετά, το Σάββατο, έγινε ο ξυλοδαρμός του 50χρονου στο γραφείο του στην Καλλιθέα, χωρίς να υποβληθούν μηνύσεις και χωρίς να δοθεί συνέχεια στο συμβάν. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στον ξυλοδαρμό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας. Στο Α.Τ. βρέθηκε και η 47χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, αν και δεν είχε εμπλοκή στα χτυπήματα.

Δύο ημέρες μετά, τη Δευτέρα, απαγχονίστηκε ο ασφαλιστής μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Το παράνομο site

O 50χρονος είχε φτιάξει και site για την εταιρεία με τις παράνομες επενδύσεις με έδρα τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα εάν το επισκεφτεί κανείς θα δει να αναγράφεται πως πρόκειται για έναν παγκόσμιο όμιλο χρηματοοικονομικής τεχνολογίας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα