Δένδιας και Παναγιωτόπουλος στην υπηρεσιακή; Πώς ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη

Για σούπερ δημοσιογραφική επιτυχία πήγαινε ο ΣΚΑΙ αλλά εν τέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να αποκαλύψει το κυβερνητικό αφήγημα που θα «ενώσει» τις δύο κάλπες.

Σύμφωνα λοιπόν με το επίμαχο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το επιτελείο Μητσοτάκη ανάμεσα στις δύο εκλογικές διαδικασίες θα ενεργοποιήσει το πιο τυχοδιωκτικό και κυνικό σενάριο, αυτό του θερμού επεισοδίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Σε

αυτό το πλαίσιο μάλιστα η πρόταση της κυβέρνησης προς την αντιπολίτευση θα είναι στη συγκρότηση της υπηρεσιακής κυβέρνησης να παραμείνουν στις θέσεις τους ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα «δύσκολα» που αναπόφευκτα θα προκύψουν στο Αιγαίο.

Μετά και το προεκλογικό σόου με τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι πλέον ξεκάθαρο πως το μοναδικό καταφύγιο της κυβέρνησης για να επαναπατρίσει το σκληρό, δεξιό ακροατήριο και για να καλλιεργήσει προσδοκίες αυτοδυναμίας είναι το εθνικό πεδίο. Μόνο που όπως και στην περίπτωση των «Γλυπτών», ειδικά στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής δεν χωράνε παιχνίδια και χυδαία εργαλειοποίηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα