Χίος: «Σείστηκε» και φέτος στην πρώτη Ανάσταση η εκκλησία με τον… viral ιερέα

Ήδη σε πολλές εκκλησίες έχει γίνει και γίνεται η πρώτη Ανάσταση του Μεγάλου Σαββάτου, όπως και στην «περίφημη» εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στην Χίο, όπου ο πάτερ Χριστόφορος, ο οποίος έχει γίνει viral και χαρακτηρίζεται ως ο «ιπτάμενος ιερέας», με ένα… σάλτο μεταφέρει το χαρμόσυνο μήνυμα, την ώρα που μέσα στο ναό τρίζουν εκκωφαντικά στασίδια και πολυέλαιοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios.gr, με κρότους στα στασίδια και χτυπώντας τα σήμαντρα εστάλη το

μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης, από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελιστρίας Χίου, που και φέτος αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες πιστούς, οι οποίοι έσπευσαν να δουν τον πατέρα Χριστόφορο Γουρλή να μεταφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το αναστάσιμο μήνυμα.

Ακόμα, ο ιερέας σκόρπισε δαφνόφυλλα σύμβολα της νίκης του Χριστού. Την ίδια ώρα, οι πολυέλαιοι του ιερού ναού κουνήθηκαν σαν από σεισμό και οι πιστοί χτύπησαν τα στασίδια, συμμετέχοντας με αυτό τον ιδιαίτερα ηχηρό τρόπο για τη χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης του Κυρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα