Μπέσυ Μάλφα: «Το 2023 δεν ανήκουμε κανένας σε κανέναν – Όταν με αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα» απαντώ…» (Video)

H Μπέσυ Μάλφα σχολίασε πώς αντιδράει όταν κάποιος που την αναγνωρίζει στον δρόμο την προσφωνεί ως “η γυναίκα του Φατσέα“, ως σύζυγος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση που έγινε γνωστός μεταξύ άλλων και από τον ρόλο του “Φατσέα” στο “Καφέ της Χαράς”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σελεμπριτομανία που μαστίζει την Ελλάδα.

“Όλοι οι άνθρωποι που είναι ή όχι σελέμπριτι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Απλά υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που νομίζουν ότι αυτό είναι πολύ εύκολο και

συμπεριφέρονται σαν… Οπότε αυτόματα είμαστε όλοι σελέμπριτι σε αυτή τη χώρα, χαρούμενοι γευόμαστε τον ήλιο, τη θάλασσα και κατά τα άλλα καταστρεφόμαστε”, είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ίδια απάντησε πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που την προσβάλλουν και δήλωσε κατηγορηματικά: “με ευθύτητα“.

“Ας πούμε μπορεί κάποιος να σου πει ‘α σε ξέρω! Είσαι η γυναίκα του Φατσέα’. Και λέω εγώ: ‘Συγγνώμη, είστε και κυρία. Δεν είμαι γυναίκα κανενός. Ονομάζομαι Μπέσυ Μάλφα. Ο σύζυγος μου ονομάζεται Γεράσιμος Σκιαδαρέσης’. Νομίζω είναι μια ευγενική απάντηση σε μια φράση που δεν ήθελε επί της ουσίας να σε προσβάλλει ο άλλος, για καλό στο είπε. Αλλά εμένα μπορεί να με προσβάλλει. Το 2023 δεν ανήκουμε κανένας σε κανέναν. Είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το γενικό καλό”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα