Ανατριχιαστικές εικόνες από την Κύπρο: Η στιγμή που το φασιστικό πογκρόμ στοχοποιεί παιδιά και οικογένειες

Το «πολεμικό σκηνικό» που στήθηκε χθες το βράδυ στη Λεμεσό, με δακρυγόνα, κροτίδες, φωτιές και επιθέσεις εναντίον μεταναστών και δημοσιογράφων, έφερε στο προσκήνιο για πολλοστή φορά την αληθινή δράση των φασιστών.

Είχε προηγηθεί πορεία στην περιοχή της Επίχωσης από διαφόρων ειδών ρατσιστές και μισανθρώπους, που προσχηματικά ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, ότι ζητούν περισσότερη ασφάλεια από το κράτος.

Οι ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε πολλούς αλλοδαπούς

που έβρισκαν στο διάβα τους, ενώ αργότερα επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους.

Παράλληλα έσπασαν και πυρπόλησαν κάδους και μικρομάγαζα μεταναστών, μερικοί από τους οποίους αντίκρισαν λίγο αργότερα τις κατεστραμμένες τους περιουσίες με δάκρυα στα μάτια.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε πριν λίγο στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο διακρίνονται οι εν λόγω τραμπούκοι να μην διστάζουν και να επιτίθενται ακόμη και σε οικογένειες με μικρά παιδιά, που έπαιζαν σε παρακείμενη παιδική χαρά.

Οι φασίστες εκδίωξαν τους μετανάστες με τα μικρά παιδιά, πολλά από τα οποία σαστισμένα έβαλαν τα κλάματα.

VIDEO – far-right extremists hounding families out of a public playground in Cypriot capitol, Limassol. Masked men ran amok in the city attacking foreigners and smashing up foreign-owned businesses. #Cyprus #Λεμεσός https://t.co/LjM4IjPgjx

— Teacher Dude (@teacherdude) September 2, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα