«Άλωσε» το ΣΕΦ με απίθανο Μήτογλου o Παναθηναϊκός

Με ηγέτη τον Μήτογλου και τον Αταμάν να δένει φιόγκο την επίθεση των «ερυθρολεύκων» το «τριφύλλι» πέρασε από το ΣΕΦ με +12 (54-66) και έβαλε υποθήκη πρωτιάς στέλνοντας μήνυμα ότι… έρχεται!

Ο Ντίνος Μήτρογλου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι», τελείωσε τον αγώνα με double double, ήτοι με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ,

κυριαρχώντας και στην άμυνα και την επίθεση.

Σημαντική ήταν η συμβολή του Κάιλ Γκάι που πρόσθεσε 11 πόντους, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με 10 πόντους, όπως και ο Ματίας Λεσόρ που σημείωσε 8 πόντους, αλλά «κατέβασε» 11 ριμπάουντ.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την αστοχία τους στην γραμμή των βολών, αφού σημείωσαν μόλις 4 σε 16 φορές που βρέθηκαν στην… γραμμή της φιλανθρωπίας. Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος ήταν ο μόνος που διασώθηκε από τους γηπεδούχους, έχοντας 14 πόντους και ο Αϊζάια Κάνααν πρόσθεσε 11, αποτελώντας τους μοναδικούς παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι «πράσινοι» έκαναν το 4Χ4, ενώ για τους «ερρυθρόλευκους» ήταν η πρώτη εφετινή ήττα και πρώτη στο κλειστό του Νέου Φαλήρου μετά από 2 και περισσότερα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα