Άγριο κράξιμο στη Θεσσαλονίκη: Διαφήμιζαν ως σήμα κατατεθέν της πόλης τον «μαλ…α»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για την προβολή της πόλης (το βίντεο δεν υπάρχει πλέον στα social media), και στο οποίο διαφημίζεται ως σήμα κατατεθέν για την προσέλκυση τουριστών ο φραπές και η λέξη «μαλ…»

H αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Βούλα Πατουλίδου ουσιαστικά σήμερα απολογήθηκε για το περιστατικό δίνοντας την δική της εκδοχή για το ζήτημα.

«Μια ομάδα εννέα παιδιών ήταν να γυρίσουν κάτι που να είναι λίγο ιντριγκαδόρικο για τη Θεσσαλονίκη, γιατί πάντα τα νέα παιδιά έχουν άλλη ματιά. Πιστεύω ότι ήταν και χιουμοριστικό» είπε η κυρία Πατουλίδου στον Status 107,7.

«Το βιντεάκι εγκρίθηκε με τις διαδικασίες που ακολουθούνται πάντα. Από εκεί και πέρα είτε γίνεται αποδεκτό, όπως γίνονται πάρα πολλά βίντεο μέχρι τώρα, προφανώς δεν είναι ακόμη καιρός, δεν έχουμε ωριμάσει, θέλουμε ναι μεν να είμαστε όντως μια πόλη όπου μπορεί, μια Ελλάδα όπου μπορεί, η λέξη αυτή κάθε δεύτερη κουβέντα να ακούγεται, αλλά όταν την διακωμωδούμε και αυτοσαρκαζόμαστε, προφανώς θέλουμε ακόμη δουλειά.

«Έχουμε πει ότι θα κάνουμε reel, υπάρχει μια εμπιστοσύνη, κι αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη, δεν την πετάω σε κανέναν άλλον, ότι μπορεί η πρόεδρος να εγκρίνει ή να μην εγκρίνει σε συνεργασία με αυτούς που έχουμε αναθέσει να κάνουν κάποια πράγματα, εγώ την έχω λοιπόν την ευθύνη ως Βούλα Πατουλίδου, πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής. Είχα την άδεια από το Διοικητικό Συμβούλιο να ανεβάζουμε τα reel. Αρα την ευθύνη την έχω εγώ», συνέχισε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Μικρό, αυτό που ειλικρινά σας λέω φεύγει σαν καταρράκτης, σα νερό, το “μ@λ@κ@ς”, που είναι τόσο ωραία δοσμένο, κατ’ εμέ. Για την δική μου αισθητική. Δεν είναι σποτ είναι ένα reel, ανεβαίνει, κατεβαίνει, προχωράμε, δεν είναι η κεντρική διαφημιστική καμπάνια της Θεσσαλονίκης». Ήταν «μια αστοχία για το τώρα, μπορεί μετά από δύο χρόνια να είναι το καλύτερο» κατέληξε η Βούλα Πατουλίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα