Άγριο έγκλημα στη Λούτσα με θύμα 20χρονο

Φρικιαστικό έγκλημα βγαλμένο μέσα από χολιγουντιανή ταινία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2012 στη Λούτσα. Ένας 28χρονος έλληνας σκότωσε τον 20χρονο ρουμάνο υπάλληλο του πατέρα του μέσα στο ξυλουργείο που διατηρεί στη Λούτσα.

Δράστης και θύμα είχαν προσωπικές σχέσεις και έκαναν στενή παρέα, ενώ μοιράζονταν και το ίδιο πάθος για ναρκωτικές ουσίες. Για άγνωστη αιτία, το μεσημέρι της Δευτέρας λογομάχησαν, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να αρπάξει ένα μαχαίρι και να μαχαιρώσει 4 φορές στην πλάτη και τον σκότωσε εν ψυχρώ.

Στη

συνέχεια έριξε το πτώμα μέσα σε ένα λάκκο στην τουαλέτα του ξυλουργείου και τον τσιμέντωσε προκειμένου να μη βρει κανένας το πτώμα. Ωστόσο ο πατέρας του 20χρονου, όσο περνούσαν οι ώρες άρχισε να ανησυχεί και άρχισε να ρωτά πιεστικά τι έγινε με το παιδί του.

Προφανώς ο 28χρονος ένοιωθε πως ο κλοιός σφίγγει απειλητικά γύρω του και έτσι σήμερα τα ξημέρωμα αποφάσισε να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία.

Πήγε στο Α.Τ Αρτέμιδας και ομολόγησε τα πάντα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως ενώ προανακριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.



Keywords
Τυχαία Θέματα