Άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Νέα Ερυθραία

Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό τριών ανηλίκων από μια ομάδα περίπου 25 ατόμων, σημειώθηκε στη Νέα Ερυθραία, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη τριών δραστών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης, περίπου στις 10.30, μια ομάδα νεαρών, 16-19 ετών, βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία της Νέας Ερυθραίας. Κάποια στιγμή

δύο από αυτούς θέλησαν να πάνε προς το περίπτερο, όμως  εγκλωβίστηκαν από ομάδα 20-25 ατόμων, οι οποίοι τους προσέγγισαν με αυτοκίνητο και με μηχανές και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Όταν είδαν ότι ένας από τους νεαρούς φορούσε φανέλα της ΑΕΚ, άρχισαν να τους χτυπούν βίαια, χρησιμοποιώντας και σιδερογροθιά. Οι νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν και να κινηθούν προς την παρέα τους, όμως οι δράστες τους ακολούθησαν και επιτέθηκαν και στα άλλα μέλη της παρέας.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν την επίθεση κάλεσαν την αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων, μεταξύ αυτών και ένας 16χρονος, ενώ μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε κοντάρι 1,16 μέτρων, ξύλινο ρόπαλο, σιδερογροθιά και άλλα αντικείμενα. Αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες.

Από τα θύματα, τρεις ανήλικοι χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα