Αγνώριστος ο Marilyn Manson: Σπάνια εμφάνιση με παραπάνω κιλά – Χωρίς μακιγιάζ

Ο Marilyn Manson εθεάθη σε μια σπάνια έξοδο με τη νεότερη σύζυγό του, την ώρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις γυναίκες οι οποίες τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο 53χρονος τραγουδιστής -το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Hugh Warner – εθεάθη με την 37χρονη σύντροφό του Lindsay Usich στο Χόλιγουντ.

Ο Manson ήταν ντυμένος στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Φορούσε παλτό, T-Shirt, φαρδύ παντελόνι και δερμάτινες

μπότες.

Ο τραγουδιστής της industrial/goth metal βγήκε με την επί χρόνια σύντροφό του, για δείπνο στην πόλη της Καλιφόρνιας. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012, πριν δεθεί με τα δεσμά του γάμου το 2020.

Ο τραγουδιστής έπειτα – μάλλον – από δύο χρόνια νηφάλιος, έκανε μια τελείως διαφορετική εμφάνιση από αυτές που έχει συνηθίσει το κοινό του καθώς εμφανίστηκε με εμφανώς παραπανίσια κιλά χωρίς το χαρακτηριστικό “γκόθικ” μακιγιάζ του.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης, σωματικής και ψυχικής κακοποίησης ακόμη και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρώην συντρόφους του.

Δείτε τις φωτογραφίες

View this post on Instagram

A post shared by I AM CHAOS (@i_am_chaos_666)

Ο Marilyn Manson έχει κατηγορηθεί για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας

Ο Marilyn Manson έχει κατηγορηθεί για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας. Παρόλα αυτά το δικαστήριο αποφάσισε ότι η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει προς το παρόν.

Σύμφωνα με το Pitchfork, ο δικαστής έκρινε ότι οι ισχυρισμοί που έγιναν στη μήνυση δεν ήταν επαρκείς. Η γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση, η οποία είναι γνωστή μόνο ως Jane Doe, άρχισε να βγαίνει με τον Manson το 2011. Από τώρα έχει 20 ημέρες για να τροποποιήσει την αγωγή της.

Το πιο σοκαριστικό σημείο στην μήνυση υποστηρίζει ότι της έδειξε ένα βίντεο που κρατούσε κλειδωμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο. Το βίντεο φέρεται να απεικόνιζε κακοποίηση μιας θαυμάστριας μετά από μια εμφάνιση του, το 1996 στο Hollywood Bowl. Φέρεται να την αναγκάζει να πιει ούρα, να την απειλεί με όπλο και μπορεί να την έχει χτυπήσει με όπλο.

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι το βίντεο είναι στην πραγματικότητα μια ταινία μικρού μήκους που προορίζεται για ένα έργο που έμεινε στο ράφι. Η ταινία, όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα στα νομικά έγγραφα, την έκανε να φοβηθεί για τη ζωή της. Αλλά όταν πήγε να επιστρέψει ένα κλειδί σπίτι του Manson, ισχυρίζεται ότι τη βίασε με το ζόρι και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

Ποιες άλλες αγωγές αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής

Ο 52χρονος Manson αντιμετωπίζει επίσης τρεις άλλες αγωγές, με έναν πρώην βοηθό να οδηγεί τον τραγουδιστή στο δικαστήριο για κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, βίας και παρενόχλησης.

Τον Απρίλιο, η ηθοποιός του Game of Thrones, Esmé Bianco, μήνυσε επίσης τον Manson για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ τον Ιούνιο, το μοντέλο Ashley Morgan Smithline τον πήγε στο δικαστήριο με κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, σεξουαλικής βίας, παράνομης φυλάκισης και σκόπιμης πρόκλησης συναισθηματικής δυσφορίας.

Ακόμα, η Evan Rachel Wood τον χαρακτήρισε ως φερόμενο κακοποιό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «φρικτή στρέβλωση της πραγματικότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα