Αδιανόητο περιστατικό στην Τουρκία: Σκύλος πυροβόλησε με καραμπίνα τον ιδιοκτήτη του

Με έναν πραγματικά απίστευτο τρόπο μπήκε τέλος στη ζωή ενός 32χρονου Τούρκου ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον σκύλο του ενώ είχαν πάει για κυνήγι.

Αναλυτικότερα, ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου είχε πάει για κυνήγι με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία Σαμψούντας το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Newsflash.

Την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει, προσπάθησε να βάλει τον σκύλο του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου προκειμένου να αποχωρήσει.

Τότε συνέβη

το μοιραίο.

Η πατούσα του σκύλου άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της γεμάτης καραμπίνας που είχε αφήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα πάντα με το Newsflash., ο 32χρονος Οζγκούρ Γκεβρέκογλου οδηγήθηκε εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο, αλλά προτού φτάσει άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δολοφονήθηκε και ο σκύλος είναι μια συγκάλυψη»

Αρκετά είναι τουρκικά μέσα ενημέρωσης τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Γκεβρέκογλου δολοφονήθηκε, με το περιστατικό του σκύλου να καταγράφεται απλά ως μια απόπειρα συγκάλυψης.

Την ίδια στιγμή διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομέρειες του θανάτου του άνδρα, ο οποίος σημειώθηκε μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμή οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια

Keywords
Τυχαία Θέματα