O δήμαρχος Αλίμου καταγγέλλει: Δέχομαι απειλές από μπράβους και εν ενεργεία αστυνομικό

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Αλίμου μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Ανδρέας Κονδύλης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του από μπράβους της νύχτας. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε πως ανάμεσα σε αυτούς που τον απειλούν βρίσκεται και ένας εν ενεργεία αστυνομικός.

Όλα ξεκίνησαν όπως είπε όταν πήρε μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά. Αναλυτικά δήλωσε ο ο δήμαρχος Αλίμου:

«Προσέφυγα πριν από λίγες

ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος μου…

Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους.

Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους κυρίους και στα αφεντικά τους.Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας κοπιάσουν, αν νομίζουν, τους περιμένω.Μάλιστα ένας από τους μπράβους φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα.

Επειδή όλα αυτά ξέρετε, μυρίζουν πολύ νύχτα και στον Άλιμο έχουμε μία αλλεργία με την νύχτα και ειδικά όσο αφορά την παραλία, στέλνω ένα ακόμη μήνυμα: Όποιος επιχειρήσει ή επιχειρεί να εγκαταστήσει καθεστώς νύχτας και υποκόσμου στην παραλία του Αλίμου, θα τον αναγκάσουμε να φύγει τρέχοντας».

Keywords
Τυχαία Θέματα