Eπαφες Κασσελάκη με θεσμούς στην σκιά των αποκαλύψεων για το μολυσμένο sms

Αύριο, Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει σειρά επαφών με τους προέδρους των αρμόδιων ανεξάρτητων αρχών, αλλά και με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή και θεωρείται βέβαιο ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών θα τεθεί στην πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.

Στη 1 το μεσημέρι ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστο Ράμμο και στις 14:30 με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας

Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Υπενθυμίζεται πως, την Πέμπτη (02/11), ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον Χρήστο Ράμμο, ο οποίος δάκρυσε κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου όταν μίλησε για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «έχει θιγεί η δικαστική του τιμή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ το εξής μήνυμα: «Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας, η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων – όπως ο κ. Ράμμος – που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα