11χρονη ιερόδουλη: “Όταν τελειώσουν την σεξουαλική πράξη με πετάνε από το αυτοκίνητο”

Οργή, θλίψη και απογοήτευση προκαλούν τα όσα εξομολογείται μία 11χρονη ιερόδουλη απο τη Βραζιλία. Η μικρή Leilah, ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών είναι αναγκασμένη να εκδίδεται. Κάθε βράδυ περιμένει υπομονετικά στον BR-116, τον πιο μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας.

Εκεί ψαρεύει πελάτες, προκειμένου να πουλήσει το παιδικό της κορμάκι για 8 περίπου 8 ευρώ, για να καταφέρει να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Η συμπεριφορά, απαίσια, απαράδεκτη, σχεδόν απάνθρωπη. Οι κατά πολύ μεγαλύτεροι πελάτες όταν πάρουν αυτό που θέλουν δεν διστάζουν να την πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο.

Όταν τελειώσουν την σεξουαλική πράξη με πετάνε από το αυτοκίνητο» αφηγείται το κοριτσάκι, δείχνοντας τα γόνατά της που είναι γεμάτα μελανιές, «άλλες φορές με κατεβάζουν ευγενικά και άλλες με πετάνε βίαια στο τσιμέντο. Όμως παίρνω αρκετά χρήματα, 25 ρεάλ Βραζιλίας», αναφέρει η ίδια.

Η ιστορία της έγινε πρόσφατα θέμα στην «Daily Mail», από το δημοσιογράφο Matt Roper. Η ιστορία της δεν είναι και η μοναδική. Παρόμοια είναι και η ιστορία της 12χρονης lilian. Η μικρή Lilian εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της και αναγκάστηκε από τους γείτονές της να εκδίδεται.

Η Lilian έμεινε έγκυος και ζει από θαύμα καθώς είχε εμπλακεί σε ένα καυγά μεταξύ συμμοριών και είχε δεχτεί μια μαχαιριά στον λαιμό.

Η 16χρονη Mara πραγματοποίησε έκτρωση σε παράνομη κλινική, αφού έμεινε έγκυος ύστερα από το βιασμό που υπέστη από τον σπιτονοικοκύρη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα