Ζωή: Λυσσομανάει ολόκληρο το σύστημα …Ανατρέπεται το Μνημόνιο

23:23 3/7/2019 - Πηγή: BankWars

Για ένα ολόκληρο σύστημα που «λυσσομανάει για να πείσει τους πολίτες ότι δεν μπορούν να παλέψουν» μίλησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας ότι «τα μνημόνια ανατρέπονται, το
δημόσιο χρέος διαγράφεται και η Συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται».

Στη Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου που έδωσε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου

κάλεσε σε «ψήφο εμπιστοσύνης στην Πλεύση Ελευθερίας» που «θα είναι η αρχή μιας συλλογικής μάχης για να έχουν οι νέοι προοπτική στο μέλλον και οι μεγάλοι μια ζωή με αξιοπρέπεια».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επέμεινε ότι «η χώρα μας δεν είναι ανυπεράσπιστη» και ότι «υπάρχουν τα νομικά και πολιτικά εργαλεία, για να την υπερασπιστούμε».

«Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας είναι κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Μπορούμε να τα σταματήσουμε, να τα ακυρώσουμε με πράξεις. Και εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε με τι νομικές ενέργειες μπορούμε να τα αποτρέψουμε», είπε.

Η Z. Κωνσταντοπούλου έδωσε έμφαση τόσο στη διαγραφή του παράνομου, όπως το χαρακτήρισε, δημόσιου χρέους όσο και στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ύψους 341 δισ. ευρώ, τονίζοντας ότι «η απάντηση σε αυτούς που μας λένε να παραιτηθούμε είναι ότι εμείς δεν αποποιούμαστε τις ζωές μας»…

Keywords
Τυχαία Θέματα