Υπόθεση Κολωνού: Προφυλακιστέος και ο «Μιχάλης»

Ο ενδέκατος στη σειρά κατηγορούμενος στην υπόθεση της κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό οδηγείται στη φυλακή. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση που ερευνά η δικαστική λειτουργός, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τη μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης. Μάλιστα, φέρεται ότι κατέθεσε πως δεν έχει δει ποτέ την ανήλικη

ούτε έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»
Πρόκειται για τον τρίτο άνθρωπο που κατηγορείται για μαστροπεία, μετά τον Ηλία Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης, η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

«Μιχάλης» ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στις δύο εφαρμογές με τις οποίες συνομιλούσε με το κορίτσι. Στην πραγματικότητα λέγεται Μανόλης, είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών. Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά, μετά την ταυτοποίησή του έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών κινήσεών του.

Όλα δείχνουν ότι ο ρόλος του ήταν κομβικός, αντίστοιχος με του Ηλία Μίχου, ενώ ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι φέρεται ότι είχε συναντηθεί με το κορίτσι.

Ο 57χρονος φαίνεται ότι με ψεύτικο προφίλ προσέγγιζε πελάτες καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής.

«Από αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βρεθεί (σ.σ.: με τη 12χρονη), απλά περιμένουμε τι εξηγήσεις θα δώσει. Η 12χρονη έχει καταθέσει. Έχει πει διάφορα πράγματα που αφορούν τον συγκεκριμένο και περιμένουμε τώρα να γίνει αυτή η διασταύρωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα