Υποκλοπές: Η εφημερίδα «Documento» υποστηρίζει ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρο

Συνέχεια στο θέμα των υποκλοπών δίνει η εφημερίδα «Documento» που υποστηρίζει ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

ad” data-onload=”(function E(a,c){function e(){c?p.open():p.open(“text/html”,”replace”);m?k.call(p,b):p.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,p=g.document,d=g.setTimeout;try{var k=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(q){}var m=k&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==k;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?e():d(e,0))})(this,false)”>

εξοπλιστικά και οι αγορές ακινήτων ήταν τα ζητήματα στα οποία εστιαζόταν -σύμφωνα με το «Documento»- η παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ.

Όπως αναφέρεται, ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο του 2022, με τον κωδικό: στόχος 519c. Δεν παρατίθενται διάλογοι, αλλά γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες συνομιλίες με υπουργό της κυβέρνησης και επιχειρηματία που δεν κατονομάζεται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός «οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει ποιος είναι ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ αντί να προστατεύει τον ΑΓΕΕΘΑ τον παρακολουθούσε», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που «αποκαλύπτει πως ο Αρχηγός του Στρατού ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ».

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωση του πως «όταν ο κ. Μητσοτάκης έφευγε άρον άρον από τη Βουλή για να μην απαντήσει στο ερώτημα του κ. Τσίπρα εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, όλοι κατάλαβαν γιατί το έβαλε στα πόδια». «Σήμερα η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει πως ο Αρχηγός του Στρατού ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ», προσθέτει και τονίζει ότι «πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι επικίνδυνος μόνο για τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, αλλά και για την εθνική ασφάλεια». Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει: Ποιος είναι ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ αντί να προστατεύει τον ΑΓΕΕΘΑ τον παρακολουθούσε;». Επιπλέον, τονίζει ότι «αντίστοιχη απάντηση οφείλει και η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, κα Βλάχου: Γνώριζε πως υπέγραφε την παρακολούθηση του κ. Φλώρου; Ποιος της έδωσε την εντολή αυτή;».

Να θυμίσουμε ότι πηγές από την κυβέρνηση έχουν προαναγγείλει την ανανέωση της θητείας του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κ. Φλώρου, σε έκτακτο ΚΥΣΕΑ που θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα