Υπάλληλος του ΕΚΑΒ έκανε …κοπάνα 5 χρόνια και πληρώνονταν κανονικά! – “Χάδι” η ποινή του

Οι απίστευτες ιστορίες με επίορκους και κοπανατζήδες των δημοσίων υπηρεσιών δεν έχουν τέλος!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπαλλήλου του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος είχε καταφέρει να απουσιάζει από τη δουλειά του από την 1η Δεκεμβρίου 2006 έως και τις 9 Νοεμβρίου του 2011. Μάλιστα η… κοπάνα διαρκείας έγινε χωρίς ενημέρωση των προϊσταμένων ή την προσκόμιση του παραμικρού δικαιολογητικού και όλο αυτό το διάστημα ο συγκεκριμένος υπάλληλος

έβγαζε και δεύτερο μισθό δουλεύοντας στην καφετέρια της αδερφής του. Το ακόμη πιο προκλητικό στην περίπτωση όμως είναι πως το πειθαρχικό συμβούλιο του επέβαλε ποινή στέρησης αποδοχών για μόλις τρεις μήνες!

Η ίδια ποινή- χάδι επιβλήθηκε και σε έναν γιατρό του ΕΣΥ, που υπηρετούσε σε Κέντρο Υγείας, για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι παράνομα συνταγογραφούσε φάρμακα σε δεκάδες ασθενείς τα οποία δεν χρειάζονταν.

Υπάλληλος της διεύθυνσης Μεταφορών στην Περιφέρεια της Κρήτης, που υπηρετεί στην υπηρεσία έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης επέτρεπε να εξετάζονται στη θέση των υποψηφίων άτομα που ήταν ήδη οδηγοί! Παρά τη δράση του, ο υπάλληλος τιμωρήθηκε μόνο με παύση έξι μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα