ΥΓΕΙΑ: Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης νέων γιατρών “Ανδρέας Βγενόπουλος”

Συνεπές στην καθιερωμένη ετήσια προσφορά του προς τους νέους γιατρούς, το «ΥΓΕΙΑ» προκηρύσσει κι εφέτος μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες – το οποίο μάλιστα προς τιμήν του θανόντος προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου ονομάστηκε «Ανδρέας Βγενόπουλος».

«Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για τους νέους ιατρούς και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια την άοκνη στήριξη της διοίκησης του ΥΓΕΙΑ,

τόσο οικονομική όσο και ηθική» αναφέρει ο πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΥΓΕΙΑ (Ε.Ε.Ι.Υ.), Βασίλειος Πρασόπουλος, με την ευκαιρία της προκήρυξης.

Το πρόγραμμα είναι 4μηνο και χρηματοδοτείται από το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ με τη λήξη του χορηγούνται πιστοποιητικά παρακολούθησης και οικονομική ενίσχυση 1. 500 € στους νέους γιατρούς που το παρακολούθησαν.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ι.Υ (09.00–15.00/ τηλ: 210 686 7199).

Keywords
Τυχαία Θέματα