Ξυνίδης: Ας μιλήσει κάποιος καθαρά στο Βενιζέλο για να τον λυτρώσει

Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, εξαπέλυσε μέσω του blog του ο Σωκράτης Ξυνίδης, με αφορμή άρθρο σε ιστοσελίδα.

“Ο Λακόπουλος … πάντα στρατευμένος, με τον πλέον κυνικό λόγο, στα συμφέροντα του ΔΟΛ. “Ρε παιδιά

αφήστε και τον δικό μας να γίνει Πρόεδρος” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου. Για ξεκάρφωμα στο protagon και όχι στις στήλες του. Αυτά να τα βλέπει ο Βενιζέλος που νόμιζε ότι η στήριξη που του προσέφεραν τόσα χρόνια ήταν “χάριν της προσωπικότητός του” και όχι των συμφερόντων και μεθοδεύσεων του ΔΟΛ”, αναφέρει ο Σωκράτης Ξυνίδης.

“Γιατί πρέπει ένας πολιτικός που εμφανίσθηκε στο προσκήνιο ως ο πιο χαρισματικός της γενιάς τους να φτάσει την απαξίωσή του ως το τέλος; Δεν υπάρχει γύρω του ένας σοβαρός άνθρωπος να εξηγήσει στον Βαγγέλη Βενιζέλο ότι βλάπτει διαρκώς εαυτόν και αλλήλους με το ύφος της δημόσιας παρουσίας του; Ότι με τις επιλογές του έχασε ακόμη και τη σημασία του να εμφανίζεται ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γιατί απλούστατα ούτε κανονικό ΠΑΣΟΚ υπάρχει πλέον, ούτε ο ίδιος είναι κανονικός πρόεδρος;”, αναφέρει το άρθρο για το οποίο κάνει λόγο ο κ. Ξυνίδης.

“Πόσο μακριά από την απλή πολιτική λογική, αλλά και την εσωτερική ψυχολογία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται για να διαγράφει τον Σκανδαλίδη, αλλά να μην αγγίζει τον Παπανδρέου; Δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αρχηγός που τον αγνοεί η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα; Ή πού οδηγεί να του ζητάει ο – ευφυέστερός του πολιτικά- Λοβέρδος να τη συγκαλέσει, ενώ ο ίδιος – ο Λοβέρδος – ετοιμάζει εναλλακτικά νέο κόμμα;
Αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος που εμφανίσθηκε κάποτε στο ΠΑΣΟΚ ως στέλεχος–θαύμα βρίσκεται πιασμένος στα δίχτυα του. Όσο σπαρταράει, τόσο περισσότερο μπλέκεται. Ας του μιλήσει κάποιος καθαρά για τον λυτρώσει. Ο μακαρίτης ο Ευάγγελος Αβέρωφ όταν είδε ότι δεν μπορεί να λύσει το γόρδιο δεσμό, τον έκοψε με μια απλή συνέντευξη”, καταλήγει το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα