Ξυλόκαστρο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο – Νεκρή υπάλληλος καθαριότητας

14:34 8/1/2023 - Πηγή: BankWars

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 45χρονη γυναίκα, εργαζόμενη στον τομεά της καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Το εργατικό δυστύχημα/τροχαίο, έγινε όταν λίγο μετά τις 6.30 το πρωί οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας άνδρας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε την 45χρονη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει

τα σκουπίδια.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η άτυχη γυναίκα. Στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, είναι σε κατάσταση σοκ. Πρόκειται για 36χρονο από την Καλλιθέα Ξυλοκάστρου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα