Ξύλο και προσαγωγές στην πλατεία Ν. Σμύρνης – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι

19:16 7/3/2021 - Πηγή: BankWars

Ένταση επικράτησε αργά το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία και στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου υπήρχαν αναφορές για συνωστισμό.

Πέσιμο μπάτσων πριν λίγο Νέα Σμύρνη.
Από FB Dimitris Papathanasiou#antireport pic.twitter.com/SbK8AXEndZ

— Եհҽմɾցíɑ_ցօҽԵíɑ ⛧ (@Theurgia_Goetia) March 7, 2021

Πολίτες καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί άρχισαν

να «γράφουν» και να προπηλακίζουν οικογενειάρχες που είχαν πάει στην πλατεία και στο Άλσος για να χαρούν την Κυριακή.

Αντί να πάνε να ψάξουν τον Παππα, τραμπουκίζουν γονείς και παιδάκια στη Νέα Σμύρνη. Στο τέλος δεν θα βγαίνουμε ούτε στα μπαλκόνια μας και θα το δείτε
pic.twitter.com/BKyKaDr8wI

— GioDim_ (@tou_diaolou) March 7, 2021

Άξιο σημασίας είναι ότι διαρροές της αστυνομίας σε μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο «για επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη», ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται μέχρι και «μάχη σώμα με σώμα» πριν οι αρχές καλέσουν ενισχύσεις  .

Βίντεο στα social media για τη Νέα Σμύρνη με διαφορετική εκδοχή από αυτή της Αστυνομίας https://t.co/C5V5D9KJWI #Νεα_Σμυρνη

— npanagiotopoulos (@ni_pana) March 7, 2021

Αυθόρμητη πορεία το απόγευμα

Μάλιστα οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης αντέδρασαν στις εικόνες πραγματοποιώντας πορεία στους δρόμους της πόλης κατά της αστυνομικής βίας όπως ανέφεραν.

Μετά την πορεία που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της περιοχής ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδίων, ενώ έγινε και χρήση χημικών από την Αστυνομία.

Πλατεία νέα Σμύρνης ρίψη χημικών και κυνήγι από την ομάδα δράση pic.twitter.com/akcO0PVoKA

nikos christofakis (@ChristofakisN) March 7, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα

Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών. Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα