Ο απεργός πείνας Μιχελογιαννάκης πήγε για …καφέ! Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο…

[upd] Από το πρωί με την αυγούλα και με τη βροχούλα βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος συνεργεία και δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να βγάλουν σε ζωντανή σύνδεση τον κ. Μιχελογιαννάκη. Αμ δε… Ο απεργός πείνας είχε πάει για καφέ!

Συγκεκριμένα, τους είπε: «Φεύγω, πάω για καφέ και θα ξανάρθω αργότερα».

Ετσι ο απεργός πείνας βουλευτής βρήκε μία ευκαιρία, την ώρα που βρέχει ασταμάτητα στην Αθήνα, να πάει σε μία καφετέρια αφήνοντας πίσω του τέντες και sleeping bag.

Νωρίτερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η βουλετής

της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε σχετικά με την …απεργία πείνας του βουλευτή:

Η γελοιοποίηση της εισόδου Μιχελογιαννάκη δεν πέρασε στην κοινωνία. Νομίζω ότι έπρεπε να στραφεί η κάμερα της Βουλής την ώρα που έκανε την «ηρωική» είσοδο στη Βουλή μετά το 24ωρο εξευτελισμού της έννοιας απεργίας πείνας. Επέστρεψε ροδαλός, χαρούμενος, χαμογελαστός. Καταλαβαίνετε τώρα τι έγινε στη Βουλή διότι έσπασε τα record Guinness και κάθε σημασία της λέξης «απεργός πείνας», αφού σε realtime έδωσε συνεντεύξεις «χαμέ» στην Πλατεία Συντάγματος, ήρθε μετά από 24 ώρες για να επιβεβαιώσει τι σημαίνει «αποστάτης» στον κ.Τσίπρα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΡΑΦΑΜΕ

Ξάπλα στο Σύνταγμα ο βουλευτής Μιχελογιαννάκης – Απεργία πείνας για Σύρους, Ρωμανό και Τρόικα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης έκανε αυτό που είπε από το Σάββατο: Απεργία πείνας, στο Σύνταγμα, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πρόσφυγες από τη Συρία , στον Νίκο Ρωμανό, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό και τα νέα μέτρα. Τι άλλο θα δούμε;

Ο κ. Μιχελογιαννάκης λοιπόν έκανε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ έκανε δηλώσεις ενώ ήταν ξαπλωμένος μέσα σε sleeping bag, τυλιγμένος με κουβέρτες στην πλατεία Συντάγματος, όπου- όπως είπε- πέρασε το βράδυ.

«Η πράξη μου συνειδησιακά μου δίνει μεγάλο κουράγιο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στον Ρωμανό πρόσθεσε ότι «τα παραπολιτικά σχόλια είναι καθημερινά και πολύ άσχημα. Χαμηλού επιπέδου άνθρωποι μιλούσαν υποτιμητικά για τον Ρωμανό και θα πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός νέου με αριστερή παιδεία. Είναι αποφασισμένο να πεθάνει και δεν πρέπει η ελληνική κοινωνία να το επιτρέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα