ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ) – Απογοήτευσε η Βραζιλία

ΙΣΟΠΑΛΙΑ! Απογοήτευσε η Βραζιλία με την “λίγη” εμφάνισή της τα εκατομμύρια των οπαδών της.. Ο τερματοφύλακας του Μεξικό Γκιγιέρμο Οτσόα είναι σίγουρα ο κορυφαίος του αγώνα.Έκανε μία καταπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Νεϊμάρ, αλλά έσωσε το Μεξικό σε 2-3 ακόμη περιπτώσεις, με δεύτερη κορυφαία αυτή του 86′ στην καρφωτή κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα.

Στο 26′ ο Έκτορ Ερέρα έκανε τρομερό σουτ από δεξιά λίγο έξω από την περιοχή και ο Ζούλιο Σέζαρ απέκρουσε εντυπωσιακά, αλλά δεν δόθηκε κόρνερ, ενώ άλλη καλή φάση του Μεξικού στο πρώτο 45άλεπτο ο Χοσέ Χουάν Βάσκες πλάσαρε από μακριά

και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην πρώτη μεγάλη στιγμή της Βραζιλίας ο Γκιγιέρμο Οτσόα έκλεψε την δόξα, καθώς στην φοβερή κεφαλιά του Νεϊμάρ ο τερματοφύλακας της Αζαξιό έκανε απίστευτη απόκρουση στο 26, ενώ στο 44′ έκανε νέα μεγάλη επέμβαση σε κοντινή προβολή του Παουλίνιο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ και πάσα του Τιάγκο Σίλβα με το στήθος.

Στα τελευταία λεπτά παρολίγον το Μεξικό να… κλέψει το ματς, καθώς στο 89′ το σουτ του Αντρές Γκουαρδάδο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90′ αυτό του Ραούλ Χιμένες πήγε πάνω στο σώμα του Ζούλιο Σέζαρ.

Μεξικό: Οτσόα – Μορένο, Μάρκες, Ροντρίγκεζ – Λαγιούν, Αγκιλάρ, Σάντσες, Ερέρα, Γκουαρδάδο – Ντος Σάντος, Περάλτα

Βραζιλία: Σέζαρ, Άλβες, Λουίζ, Σίλβα, Μαρσέλο – Παουλίνιο, Γκουστάβο, Όσκαρ, Ραμίρεζ – Νεϊμάρ, Φρεντ

Τον αγώνα διευθύνει ο Τούρκος Τσουνεΐτ Τσακίρ.Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα και αν υπάρξει νικητής στο μεταξύ τους μας, τότε αυτός θα έχει πάρει και το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση και την κατάληψη της πρώτης θέσης.Με βάση την εικόνα που έδειξαν στα πρώτα ματς οι δύο ομάδες, αναμένεται ένας αμφίρροπος αγώνας. Οι Βραζιλιάνοι έδειξαν προβλήματα στην ανάπτυξη από τα άκρα, στοιχείο που θα πρέπει να βελτιώσουν, αν θέλουν να πάνε μακριά στο Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν 64 χρόνια και συγκεκριμένα από το Μουντιάλ της Σουηδίας, όπου η Βραζιλία συνέτριψε το Μεξικό με 4-0, ενώ, συνολικά στην προϊστορία τους, οι Βραζιλιάνοι μετρούν 22 νίκες, οι Μεξικανοί 10 και έξι αγώνες έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Original article: ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ) – Απογοήτευσε η Βραζιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα