ΒΟΣΤΩΝΗ: Τσετσένοι οι βομβιστές – Νεκρός ο ένας, αναζητείται ο δεύτερος – Θρίλερ στους δρόμους της πόλης [VIDEO-ΦΩΤΟ]

[UPD] Αδέλφια από την Τσετσενία ηλικίας 19 και 26 ετών που πήγαν στις ΗΠΑ το 2002 είναι οι δύο δράστες που αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Το όνομα του δεύτερου επιζήσαντα αδελφού που καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές είναι Τζογκάρ Τσαρνάεφ (στην φωτογραφία).

Νεκρός είναι ο ένας δράστης της επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης και αναζητείται ο δεύτερος, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης. Ο δεύτερος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος και η αστυνομία ψάχνει πόρτα-πόρτα την περιοχή Γουότερταουν

αναζητώντας τον, χαρακτηρίζοντάς τον τρομοκράτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή, η οποία ξεκίνησε με πυροβολισμούς στο ΜΙΤ και συνεχίστηκε με καταδίωξη και πυροδότηση εκρηκτικών.Οι δύο ύποπτοι χρησιμοποίησαν εκρηκτικά στη διάρκεια καταδίωξής τους από την αστυνομία.

Οι Αρχές της Μασαχουσέτης εξαπολύουν εξονυχιστική έρευνα στο Watertown προκειμένου να εντοπίσουν τον δεύτερο ύποπτο της επίθεσης με το άσπρο καπέλο. Οι αστυνομικοί καλούν τους πολίτες να μην ανοίγουν τις πόρτες τους εξαιτίας της ρευστότητας της κατάστασης και επειδή ο καταζητούμενος κυκλοφορεί πάνοπλος στους δρόμους της πόλης!

Μάλιστα η αστυνομία στέλνει συνεχώς λεωφορεία προκειμένου να εκκενωθεί από κατοίκους η περιοχή καθώς φοβούνται μήπως η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αποφασίστηκε σήμερα (επτά ώρες πίσω από την Ελλάδα) να μην κυκλοφορήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη Βοστώνη. Επίσης για λόγους ασφαλείας, κλειστό θα μείνει το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κυρίως μια περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξη του.

Να σημειωθεί πως o ένοπλος σκότωσε αστυνομικό στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης,σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


Άντρες των SWAT ελέγχουν ένα σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα