“Βλαχοδήμαρχοι” ζητούν με απειλή κατασχέσεων και εν μέσω lockdown άμεση πληρωμή των κλήσεων τετραετίας(!) για παράνομο παρκάρισμα

Στο πάνθεον της γελοιότητας ουκ ολίγοι Δήμοι, με πρώτο αυτόν της Αθήνας, που εν μέσω lockdown και της συνακόλουθης οικονομικής δυσπραγίας, την οποία με χίλιους τρόπους προσπαθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, στέλνουν στους δημότες τους ραβασάκια με τις παραβάσεις του ΚΟΚ (Τροχαία, Δημοτική Αστυνομία) αθροιστικά από το 2016!

Απαιτούν μάλιστα οι πληρωμές να γίνουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου!

Τα νοικοκυριά
δεν ξέρουν πως θα κάνουν Χριστούγεννα αν έχουμε την υγειά μας.Η οικονομική – εμπορική δραστηριότητα είναι κλειστέςΗ κυβέρνηση – και σωστά – προτρέπει τους πολίτες να μην συνωστίζονται στις τράπεζες ή οπουδήποτε

…Και σού’ ρχεται, έτσι ξαφνικά ο “Βλαχοδήμαρχος” να σου ζητά εδώ και τώρα πληρωμή, είτε μέσω e-banking (που ζει; έχουν όλοι οι συμπολίτες δυνατότητα χρήσης e-banking;), είτε στα Ταμεία του Δήμου με ραντεβού(!) λόγω κορονοιού!

Το ότι πολλοί Δήμοι δεν …επικοινωνούν με την πραγματικότητα και έχουν στη διάρκεια των ετών κατασπαταλήσει δημόσιο χρήμα, ήταν γνωστό. Αλλά ότι θα ξεπεράσουν σε “παχυδερμισμό” ακόμα και τις εισπρακτικές εταιρείες, δεν ήταν εύκολο να το φανταστεί κανείς. (Βέβαια, αν ήταν προεκλογικό για τους “Βλαχοδήμαρχους” έτος το 2021, θα είχαν κάνει το παν να μην ενοχλούν τους πολίτες).

Αντιλαμβανόμενος την έντονη δυσαρέσκεια των συμπολιτών του, ο δήμαρχος Αθηναίων ζητεί από την κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση που να επιτρέπει στους πολίτες να μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους  σε 120 δόσεις.

“Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, ο δήμος υποχρεούται να βεβαιώσει και να αποστείλει τη σχετική ειδοποίηση στους παραβάτες, προκειμένου να εισπράξει τα προβλεπόμενα πρόστιμα ως τις 31-12-2020, χωρίς καμία δυνατότητα αναβολής ή παράτασης”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η κυβέρνηση θα βγάλει και πάλι τα …κάστανα από τη φωτιά και θα περάσει στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση των 120 δόσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα