Διαψεύστηκε ότι ήταν γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στους καταληψίες της Bίλας Αμαλία-Για αθλιότητες κάνει λόγο ο Νίκος Βούτσης

08:59 9/1/2013 - Πηγή: BankWars

Για αθλιότητες κάνει λόγο ο βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος σε πληροφορίες από αστυνομικές πηγές περί συλλήψεως του γιου του Γιώργου Βογιατζή Βούτση, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr αστυνομικός είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ότι ο Γιώργος

Βογιατζής Βούτσης είχε συλληφθεί. Η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε στη συνέχεια και από ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Ένταση επικράτησε το πρωί, έξω από τη “βίλα Αμαλία”, στη διασταύρωση Αχαρνών και Χέυδεν όπου έγινε ανακατάληψη, από περίπου 80 άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι καταληψίες εμφανίστηκαν ξαφνικά φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες και εισέβαλαν στο κτίριο, απωθώντας μία διμοιρία των ΜΑΤ, που υπήρχε απέξω μόνιμα για φύλαξη. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών, ενώ έριξαν χημικά και μέσα στο κτίριο.

Στην κυκλοφορία η οδός Αχαρνών.

Μετά απο επιχείρηση της αστυνομίας, οι καταληψίες -οι οποίοι δεν προέβαλαν την παραμικρή αντίσταση- επιβιβάστηκαν σε κλούβα, με την οποία οδηγούνται στην Ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα