Βίκυ και Άκης έκαναν…βόλτες στην εξοχή! Με αποκαλύψεις για τις μίζες απειλεί η Σταμάτη

16:09 6/4/2015 - Πηγή: BankWars

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη αλλά και τις συνθήκες κράτησής της στο Δρομοκαϊτειο, την ώρα που η ίδια απειλεί με αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος καταγγέλουν, ότι η Βίκυ Σταμάτη και ο συζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος, έκαναν …βόλτες στο βουνό, συνοδεία εξωτερικών φρουρών!

Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Γιαννακός απευθύνει

με νόημα το ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας να πηγαίνουν την κα Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ’ επανάληψη!

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από τον νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.

Εν τω μεταξύ, η Βίκη Σταμάτη καταθέτει αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ για τις μίζες με τα εξοπλιστικά προγράμματα, με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση να δηλώνει ότι θα εντολέας του θα κάνει αποκαλύψεις ακόμη και για πολιτικά πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα