ΤΣΙΠΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Η επιχειρηματολογία του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τις μειώσεις τιμών στα φάρμακα συνάδει ακριβώς με τα επιχειρήματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπως αυτά εκφράστηκαν τις τελευταίες ημέρες και μέσα από τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Newsbomb την οποία εκδίδει ο τελευταίος.

Η “κοινή” πορεία των δύο ανδρών επιβεβαιώνεται πλήρως.

Κι ας μη ξεχνάμε πως πρόκειται και για δύο φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού…

ΒΙΑΝΕΞ – Δ. Γιαννακόπουλος: Η κυβέρνηση “πριμοδοτεί απροκάλυπτα συγκεκριμένες πολυεθνικές”

Για «απροκάλυπτη πριμοδότηση συγκεκριμένων πολυεθνικών» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δ.σ. της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Δ. Γιαννακόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα της φαρμακευτικής δαπάνης.

Όπως είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, όποιο ποσό κάτω από τα 2,5 δισ. ευρώ φαρμακευτικής δαπάνης θα επιφέρει τρομερές ελλείψεις στην εγχώρια αγορά του φαρμάκου και κατακλυσμό της αγοράς με φθηνά ανώνυμα γενόσημα αμφιβόλου ποιότητας από τρίτες χώρες.

«Ήδη σε διαγωνισμούς δημοσίων νοσοκομείων συμμετέχουν (και κερδίζουν) εταιρείες με σκευάσματα των οποίων η κυκλοφορία έχει απαγορευθεί στην Αμερική λόγω επικινδυνότητας», πρόσθεσε.

«Όταν έρθει λοιπόν η ώρα της κρίσης, κανείς από τους κ.κ. βουλευτές δεν θα δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι ψήφιζε», κατέληξε.

Original article: ΤΣΙΠΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

Keywords
Αναζητήσεις
τσιπρας. γιαννακοπουλος
Τυχαία Θέματα