ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Τεράστιο το έργο της Ελλάδας, να μην το κλονίζουν οι Ευρωπαίοι

“Οι εταίροι πρέπει να αντιληφθούν το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί στην Ελλάδα και να πάψουν να το κλονίζουν” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος την Τρίτη μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού. Περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα
γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην Ευρωζώνη. Πρέπει να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση”, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στην “κρίσιμη” διαπραγμάτευση με την τρόικα, που είναι όπως τόνισε, ανοιχτή.Παράλληλα, εξέφρασε τη “μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίησή του” για το γεγονός ότι “επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα