Βενιζέλος: Στην επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ….κρατάμε όμως μαχαίρι-Τι δηλώνει ο Πάγκαλος

15:38 8/1/2013 - Πηγή: BankWars

«Δεχόμαστε επίθεση από το ΣΥΡΙΖΑ και αυτό καλού κακού κρατάμε μαχαίρι». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόμματος. Ποινικές ευθύνες έχει μόνο ο Παπακωνσταντίνου, τονίζει ο Θ. Πάγκαλος.

Ο κ. Βενιζέλος

εξαπέλυσε επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «είδαμε ένα κείμενο που εμφανίζεται νομικό, αλλά μοιάζει περισσότερο με προκήρυξη τύπου βίλας Αμαλίας». Επίσης, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «εγκωμιάζει τη βία και στοχοποιεί τους πολιτικούς του αντιπάλους», ενώ όπως σηεμείωσε «η χρονιά ξεκινάει φαινομενικά με αρνητικούς οιωνούς αλλά μπορεί να εξελιχθεί και θετικά».

«Όποιος αναζητεί ποινική ευθύνη πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου και των χειρισμών που ενδεχομένως έχει ή δεν έχει κάνει, είναι κακοήθης» ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σε δηλώσεις του στο BHMA FM, χαρακτήρισε «αναιδέστατη και ηλιθία αιτίαση» την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διενέργεια προανακριτής, κάτι που όπως είπε «δείχνει ποσό μεγάλη εγκληματική οργάνωση είναι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει κάτι οφθαλμοφανές τερατώδες» σημείωσε ο κ. Πάγκαλος. Όπως εξήγησε, ο κ. Βενιζέλος όταν πήρε τη λίστα, δεν μπορούσε να την επιστρέψει στον Διώτη αλλά ούτε και να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα