“Βάνδαλοι” στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ηλιούπολη

19:12 1/5/2023 - Πηγή: BankWars

«Μόνο το τελευταίο 48ωρο, θρασύδειλοι τραμπούκοι έσπασαν ένα εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη, έβαψαν δύο εκλογικά περίπτερα του κόμματος, στο Θησείο και στα Πετράλωνα, ενώ προκάλεσαν φθορές και έριξαν μπογιές στο εκλογικό περίπτερο του Ηρακλείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν.

«Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού,

του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο» τονίζει η ΝΔ και καλεί όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη ΝΔ.

Όπως μετέδωσε το Ilioupolinews oι δράστες παραβίασαν το εξωτερικό περίβλημα του περιπτέρου προκαλώντας σπασίματα στο εσωτερικό με σφυριά, του και καθιστώντας το μη λειτουργικό. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατέγραψαν το περιστατικό.

ΕΡΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

“Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

“Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών”, προσθέτει.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι “και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων”.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα