Β. Μαρινάκης: “Είμαστε γεννημένοι νικητές! Το όραμα μου για τον Πειραιά”

Ως ιερό σκοπό χαρακτήρισε το στόχο να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στον Δήμο Πειραιά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια βράβευσής του από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Ο

κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «εμείς που μπορούμε να βγούμε μπροστά και να πάρουμε αυτό το κόστος, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να αγωνιστούμε γι’ αυτό τον ιερό σκοπό».

«Δόξα τω Θεώ, έχουμε τη δουλειά μας.

Ο δήμος χρειάζεται πολύ χρόνο και οπωσδήποτε δεν μπορεί ούτε να μας δώσει κάτι περισσότερο στη δουλειά μας, ούτε κάποιο πρωτάθλημα ή κάποια νίκη. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε έχει λίγο μυαλό το καταλαβαίνει», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

«Όταν έχεις μία ενεργή συμμετοχή σε ό,τι γίνεται σήμερα στον αθλητισμό, δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος, όταν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια να βρει την άκρη με το σημερινό δήμαρχο και να του παραχωρηθούν ορισμένοι χώροι, για να στεγάσει διάφορα τμήματα.
Και δεν έχει πάρει καμία απάντηση!

Όταν ζητάει να του παραχωρηθούν αυτοί οι χώροι και να ξοδέψει ο ίδιος ο Ολυμπιακός τα χρήματα, για να φτιάξει αυτές τις εγκαταστάσεις, νομίζω ότι είναι λυπηρό, για τα παιδιά του Πειραιά, το να μην τα καταφέρνει.
Όλοι μας συμφωνούμε πως ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε είναι τα παιδιά μας».

«Μιλάμε για χώρους άθλησης για Ερασιτεχνικά Σωματεία. Όχι μόνο τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι δυνατό σήμερα που μιλάμε, να μην υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πειραιά για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Όλα τα παιδιά χρειάζονται χώρους άθλησης. Είναι κατάντια! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Πρέπει το φυτώριό μας να ξεκινάει από τον Πειραιά και όχι να ψάχνουμε πρώτα σε όλη την Ελλάδα.
Ο κορμός θα πρέπει να ξεκινάει από τον Πειραιά», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

«Αυτό που θέλουμε είναι από όλους εσάς να δώσετε έναν τίμιο αγώνα δίπλα μας. Να μεταδοθεί το μήνυμά μας σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Πρέπει να δώσουμε την άθληση σε όλα τα παιδιά. Δεν έχουμε κανένα κέρδος, παρά μόνο να καλυτερεύσουμε αυτές τις ανθρώπινες συνθήκες. Να έχουμε τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Αυτό χρειάζονται στη σημερινή δοκιμαζόμενη κοινωνία» ανέφερε.

«Πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και οι υποσχέσεις. Εμείς που μπορούμε να βγούμε μπροστά και να πάρουμε αυτό το κόστος, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να αγωνιστούμε γι’ αυτό τον ιερό σκοπό. Η ανταπόκριση του κόσμου μέχρι σήμερα είναι συγκλονιστική. Και το βλέπουμε στα μάτια τους. Μας δίνει δύναμη και ώθηση για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Και να είστε σίγουροι ότι για άλλη μια φορά θα κερδίσουμε. Είμαστε γεννημένοι νικητές!».
Ζήτω ο Ολυμπιακός και ζήτω ο Πειραιάς!», κατέληξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Original article: Β. Μαρινάκης: “Είμαστε γεννημένοι νικητές! Το όραμα μου για τον Πειραιά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα