Τσίπρας στη Θράκη και Μητσοτάκης στην Ήπειρο…

Τις “ξεχασμένες” Περιφέρειες Θράκης και Ηπείρου, που τελευταία αναφέρονται στην ειδησεογραφία σαν “απειλούμενες” από Τουρκία και Αλβανία αντίστοιχα, επισκέπτονται ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στον χώρο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης όπου θα επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισής του και τα υπό εξέλιξη έργα για τον αγωγό

TAP.

Στις 11:00 θα βρεθεί στον μειονοτικό οικισμό της Φιλλύρας, στον νομό Ροδόπης, όπου είναι η έδρα του δήμου Αρριανών. Μισή ώρα αργότερα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, προκειμένου να επισκεφθεί αρχικά το μειονοτικό Γυμνάσιο Ξάνθης και στην συνέχεια, στις 13:30, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά».

Στις 14:00, ο κ. Τσίπρας θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων της Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή, και στις 18:00 θα εγκαινιάσει την 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός εγκαινιάζει τη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία έχει ως φορέα διοργάνωσης τη ΔΕΘ-HELEXPO.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Θράκη θα ολοκληρωθεί στις 19:30, με την εκφώνηση πολιτικής ομιλίας στο ξενοδοχείο Arcadia, στην Κομοτηνή.

ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει το διήμερο, Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Νοεμβρίου, περιοδεία στην Ήπειρο. Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα θα επισκεφθεί την Άρτας όπου θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Άρτας.

Αργότερα θα μιλήσει στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Du Lac» στην πόλη των Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα