Τρόφιμα σε 4.000 κατοίκους του Πειραιά τρεις φορές την εβδομάδα από την Pepsico

Σύμφωνο Συνεργασίας, στο πλαίσιο της δράσης “ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα”, υπογράφουν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Γενικός Διευθυντής Κεντρικής Ευρώπης & Βαλκανίων της εταιρείας PepsiCo Christophe Guille, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στις 10:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η

εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo, “ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα”, θα διαρκέσει 52 εβδομάδες στον Πειραιά κι έχει ως στόχο να συμβάλλει στη μερική κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Ειδικότερα, τρεις φορές την εβδομάδα το “φορτηγό που μοιράζει χαμόγελα” της εταιρείας Pepsico, θα διανέμει τρόφιμα και προϊόντα σε 4.000 κατοίκους του Πειραιά και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Η εταιρεία θα προσφέρει τα προϊόντα της,όπως μπάρες δημητριακών Quaker, νιφάδες βρώμης Quaker, ξηρούς καρπούς, χυμούς ΗΒΗ, LiptonIceTea, Lay’s, PepsiMax κ.ά. καθώς και άλλα τυποποιημένα τρόφιμα και γεύματα.

Ο Δήμαρχος του Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Η συνεργασία με την εταιρεία PepsiCo είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό να υποστηριχθούν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πειραιά και των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, τα προϊόντα αυτά θα φθάσουν σε κάθε νοικοκυριό που τα χρειάζεται. Θέλω να ευχαριστήσω την PepsiCo για την προσφορά της και για την πρωτοβουλία της να υποστηρίξει ενεργά την πειραϊκή οικογένεια. Ως Δήμος επιδιώκουμε και προωθούμε ενεργά συνέργειες με φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθώς πιστεύουμε ότι ενώνοντας δυνάμεις θα μπορέσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο κοινωνικό μας έργο. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία θα ήθελα να καλέσω και άλλες εταιρείες και φορείς , που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, να στηρίξουν σε συνεργασία με το Δήμο τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα