ΤΡΆΠΕΖΕΣ: Αλλαγή κορυφής στη PQH – Διευθύνων Σύμβουλος ο Κ.Μητρόπουλος της PWC

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας PQH ανέλαβε, ο κ. Κ. Μητρόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος της PriceWaterhouseCoopers, μετά την παραίτηση του κ. Γ. Πεχλιβανίδη.
Η PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε., της οποίας μέτοχοι είναι οι ελληνικές εταιρείες PwC Business Solutions Α.Ε. και Qualco Α.Ε. καθώς και η σουηδική Hoist Kredit Aktiebolag, έχει αναλάβει κατόπιν διαγωνισμού τον συντονισμό των 16 υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικών ιδρυμάτων, με συνολικό υπό

διαχείριση ενεργητικό (μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα) ύψους περίπου 9,6 δισ. ευρώ.

H ανακοίνωση

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Πεχλιβανίδης υπέβαλε για προσωπικούς λόγους την παραίτησή του που έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο με ημερομηνία 12/9. Σε αντικατάστασή του, η Γενική Συνέλευση της Εταιρίας εξέλεξε ως μέλος του ΔΣ τον κ. Κώστα Μητρόπουλο, Εντεταλμένο Σύμβουλο της PwC Ελλάδος.

Το ΔΣ ανέθεσε στον κ. Μητρόπουλο τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου από την ίδια ημερομηνία. Το ΔΣ εξέφρασε προς τον κ. Πεχλιβανίδη θερμές ευχαριστίες για το έργο του και προς τον κ. Μητρόπουλο ευχές για καλή επιτυχία.

ΤτΕ: Διαδικασία επιλογής της εταιρίας PQH Α.Ε. ως Ειδικού Εκκαθαριστή των υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικών και χρηματοδοτικών ιδρυμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα