Τραγωδία! Πρώην σύζυγος, σκότωσε με μαχαίρι την 28χρονη γυναίκα και τον αδελφό της

22:51 5/4/2021 - Πηγή: BankWars

upd: Οικογενειακή τραγωδία στη Μακρυνίτσα του Βόλου, όπου ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι γυναίκας και σκότωσε την ίδια και τον αδελφό της. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο δράστης της διπλής δολοφονίας ήταν πρώην σύζυγος της γυναίκας.

Το διπλό φονικό έγινε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας 5 Απριλίου. Η άτυχη γυναίκα, μόλις 28 ετών,  σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως μετέδωσε το magnesianews οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που ήταν πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσαν ότι ήταν και οι δύο νεκροί. Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και αναζητείται από την Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Mαχαιριές δέχθηκε και μία ακόμη γυναίκα, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ πρόκειται για την αδερφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα