Το video από “συναυλία” της Χρυσής Αυγής που θα μας …απελευθερώσει από τους Γερμανούς!

Αυτό είναι το βίντεο που έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Είναι από «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005.

Αφιερωμένο στους …λάτρεις του κόμματος και σε όσους πιστεύουν ότι θα φέρει την …αλλαγή στην Ελλάδα και την απελευθέρωση από τους…Γερμανούς.

Να γλυτώσουμε δηλαδή από τον Σόιμπλε και να πάμε…στους καθαρόαιμους Ναζί…

Δείτε το …

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι παριστάμενοι τραγουδούν τον ελληνικό εθνικό ύμνο με το χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό, ενώ οι σημαίες που υπάρχουν είναι μόνο ναζιστικές: η σημαία των SS (Ες Ες) και η πολεμική σημαία της Βέρμαχτ με τον αγκυλωτό σταυρό.

Παράλληλα, τα συνθήματα που ακούγονται είναι μόνο ναζιστικά, με κυρίαρχα το κλασικό χιτλερικό «Sieg Heil» (Ζήτω η νίκη) και «Juden Raus» (Εξω οι Εβραίοι), ενώ όλοι τραγουδούν τον γνωστό (και απαγορευμένο στη Γερμανία) ναζιστικό ύμνο «Deutschland über alles» (Υπεράνω όλων η Γερμανία).

Τέλος, τα συγκροτήματα που παίρνουν μέρος στη συναυλία είναι αυτά που έχουν σχηματιστεί από μέλη της οργάνωσης και ανήκουν στο λεγόμενο «ρεύμα NS» (εθνικοσοσιαλιστικό) ή «Hatecore» και «WP-White Power» (Bannerwar, Der Stürmer, Ολική Κάθαρση, Boiling Blood, Pogrom). Και σ’ αυτά είναι μέλη γνωστά στελέχη της οργάνωσης (Γερμενής, Ματθαιόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα