Το twitter αποφάσισε, η δίκαιη λύση για την επόμενη ημέρα της τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκε

09:47 8/3/2023 - Πηγή: BankWars

Το λοιπόν…

Επειδή τα τρολ στο twitter έχουν πάντα δίκιο, αποθεώνοντας όποιον βρίσει περισσότερο τον Μητσοτάκη, επιτιθέμενα σε όποιον τολμήσει να πει μια διαφορετική κουβέντα για τις πολιτικές ευθύνες σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, η στήλη υποκλίνεται στα κελεύσματα τους. 

Και παίρνει με σαφήνεια και θάρρος την παρακάτω θέση:

Τα πράγματα, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα μπουν στις σωστές ράγες και θα ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα που εκφράζουν οι τηλεπερσόνες

– λαικοί αγωνιστές Αντώνης Κανάκης, Νίκος Μουτσινάς και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ΑΝ: 

–Αναλάβει επικεφαλής των ερευνών για λογαριασμό της δικαστικής εξουσίας, ανακαλούμενη από την εφεδρεία, η κυρία Βασιλική Θάνου. Αδέκαστη, πεντακάθαρη, απόλυτα διαβασμένη στα θέματα της δικαιοσύνης.

–Ανατεθεί η έρευνα στην Επιτροπή που επιτυχημένα – και πάνω από όλα αψεγάδιαστα – έβγαλε στο πρόσφατο παρελθόν το πόρισμα για την τραγωδία στο Μάτι, κλείνοντας στη φυλακή όλους όσοι έστειλαν καμένους 102 ανθρώπους στον άλλο κόσμο.

-Παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και γίνουν άμεσα εκλογές στις οποίες εννοείται πως θα πρωτεύσει με μεγάλη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κάνει τη χάρη στο ΠΑΣΟΚ να το πάρει μαζί του στην κυβερνητική πλειοψηφία.

–Αναλάβει την ανασυγκρότηση του κρατικού μηχανισμού σε όλα τα επίπεδα, πρόσωπο υπεράνω κομματικών εξαρτήσεων, όπως παραδείγματος χάριν ο εκ Πάρου ορμώμενος, κ. Γ.Ραγκούσης

-Αναλάβει το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών ο κ. Χ.Σπίρτζης, επιτυχημένος, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, για τις παρεμβάσεις επί υπουργίας του, ειδικά στα θέματα του σιδηροδρόμου. Έφθασε η ώρα επιτέλους, να αναλάβει ένας υπουργός που θα βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στους εργολάβους και τα συμφέροντα.

Αναλάβει, ως ειδικός διαπραγματευτής της νέας κυβέρνησης με τους Ρομά, ο κ.Δ.Τζανακόπουλος, προκειμένου, έναντι ενός νέου επιδόματος αλληλεγγύης, να απέχουν από τις κλοπές χαλκού και σιδερικών γενικότερα όταν αυτά αφορούν σε περιουσία του ΟΣΕ. (είναι θέμα άλλου επιδόματος η αποχή από κλοπές υλικού ΔΕΗ)

Σε κάθε σταθμό ΟΣΕ, μέχρι να καταλήξει η νέα κυβέρνηση σε ποιον θα δώσει τη δουλειά με τα συστήματα ασφαλείας των τρένων, θα υπάρχουν 10 σταθμάρχες ανά βάρδια με 5 αναπληρωματικούς και αντίστοιχους κλειδούχους. Δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα μπορέσει να βάζει τα τρένα στη σωστή ράγα, ακόμα και αν οι μισοί έχουν συνδικαλιστική άδεια ή κάποιο έκτακτο οικογενειακό θέμα, όπως τώρα για παράδειγμα, η αγορά σουβλακιών για τα παιδιά.

Αν όλα αυτά γίνουν, οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών που “έφυγαν”, θα νοιώσουν πως υπάρχει δικαιοσύνη, ο “αγανακτισμένος” λαός θα επιστρέψει από τις διαδηλώσεις στα σπίτια του και η χώρα θα μπει μια για πάντα στο τρένο της ασφάλειας και της ευημερίας.

Καλή σας ημέρα και περαστικά. 

ΥΓ1: Ακατάλληλες οι ώρες για “πλάκες”, αλλά όταν η κομματική εκμετάλλευση της τραγωδίας χτυπάει “κόκκινο”, η “πλάκα” είναι ο καλύτερος τρόπος για να την αντιμετωπίσει, όποιος, αν μη τι άλλο, σέβεται τους νεκρούς, τους γονείς και τους φίλους τους. 

ΥΓ2: Εννοείται ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ΚΑΙ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, επί των ημερών της οποίας “έσκασε” η βόμβα. Αλλά οι πολιτικές ευθύνες αποδίδονται με χιλιάδες τρόπους. Και σίγουρα, όχι με βρισιές και ανυπόστατα σενάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα