Προς τους “300″ της Βουλής: Τελειώνετε με τα στικάκια και τα …στριγκάκια και δείτε τι θα κάνετε με τη φτώχεια. Συσσίτιο για 250.000 μαθητές!

Στη Βουλή στήνονται την Πέμπτη κάλπες για το αν και ποιοί θα παραπεμφθούν για να εξεταστεί η ευθύνη τους για τα καραγκιοζιλίκια με τα στικάκια που ο ένας έχανε, ο άλλος παραποιούσε και ο άλλος έκρυβε. Άκρη με το θέμα, ότι και να αποφασίσει η Βουλή, είτε με 3 είτε με 4 είτε με…14 κάλπες, δεν πρόκειται να βρεθεί. Εδώ μιλάμε για την απάτη της απάτης, ώ απάτη, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές παρεμβάσεις ανίδεων ή επιτήδιων παρατρεχάμενων.

Το θέμα είναι ένα και μοναδικό:

Η μη αξιοποίηση της λίστας που θα έδινε στα δημόσια ταμεία χρήματα από συμπολίτες μας φοροφυγάδες που τα είχαν στην HSBC, εις υγείαν των κορόιδων, φτωχών και πλουσίων, που σαν …μ-κες, τα δηλώνουν όλα και πληρώνουν φόρους.

Απο τη στιγμή που δεν αξιοποιήθηκε η λίστα, όλα τα άλλα, είναι για το θεαθήναι και για να έχουν κάτι να λένε οι βουλευτές στα τηλεπαράθυρα. Ολα τα άλλα, μπορεί να αποδεικνύουν μεν την κατάντια του πολιτικού συστήματος και μερίδας των εκπροσώπων του, αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι οι Έλληνες το γνώριζαν, πριν αρχίσει το μπλα – μπλα με τα στικάκια.

Οι 300 της Βουλής, καλά θα κάνουν, αφού καταθέσουν την ψήφο τους εκεί που θα πάρουν εντολή από τους αρχηγούς τους, να δουν τι θα κάνουν με τη φτώχεια.

Να ανοίξουν τα μάτια τουτς και να ξαναδιαβάσουν την είδηση για τα συσίτια που επιστρέφουν στα σχολεία για 250.000 μαθητές οι οποίοι Υ-ΠΟ-ΣΙ-ΤΙ-ΖΟΝ-ΤΑΙ! Είναι ντροπή για την Ελλάδα, είναι ντροπή για όλους όσοι την έφεραν σε αυτή την άθλια θέση που φέρνει στο νου τις πρώτες δεκαετίες μετά το Β’παγκοσμιο πόλεμο.

ΓΑΛΑ-ΦΡΟΥΤΟ-ΤΟΣΤ ΣΕ 250.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Από το τέλος Φεβρουαρίου θα διατίθεται καθημερινά σε 250.000 μαθητές δημοτικών σχολείων σε όλη την Επικράτεια μικρό γεύμα ενός φρούτου, ενός γάλακτος και ενός τοστ, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Μιλώντας στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο κ. Αρβανιτόπουλος ενημέρωσε ότι εξασφαλίστηκαν από κοινοτικούς πόρους 60 εκατ. ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στα σχολεία.

«Είχα δεσμευτεί ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στο θέμα του υποσιτισμού με έναν τρόπο που να μην δημιουργεί κοινωνικές διακρίσεις» ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα