Το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα εγκαινιάζει η WATT+VOLT

Το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα εγκαινιάζει αύριο η WATT +VOLT στη Λεωφ. Κηφισίας 217Α, στο Μαρούσι, καλώντας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να γιορτάσουν την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας και να “φανταστούν περισσότερα” για τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου.

Το νέο κατάστημα WATT+VOLT ανοίγει τις πόρτες του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να προσφέρει φιλική

εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, στο κατάστημα WATT+VOLT οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη “έξυπνη” υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε “έξυπνο”, καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν 10 καταστήματα, το πρώτο εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ως το τέλος του 2018 αναμένεται να λειτουργήσουν 20 ακόμη καταστήματα και shop-in-shop σε κεντρικές πόλεις της χώρας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, δήλωσε: “Με το κατάστημα WATT+VOLT στην Αθήνα, καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με μεγάλη αισιοδοξία. Το 2017 μας ενέπνευσε να “φανταστούμε περισσότερα” και το καταφέραμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, με απόλυτο στόχο την επίτευξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές που θα βασίζεται σε μια κουλτούρα εκπαίδευσης και στην παροχή σταθερών, value-for-money προσφορών”.

Ο Γεώργιος Ηλούσης, Εμπορικός Διευθυντής της WATT+VOLT, σημείωσε: “Η λειτουργία του πρώτου μας καταστήματος στην Αθήνα αποτελεί συνέχεια της επένδυσής μας στη λιανική αγορά που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι. Με στόχο να φτάσει τους 500.000 πελάτες ως το 2022, η WATT+VOLT υπηρετεί την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, έχοντας ως βασικό πυλώνα την άριστη εξυπηρέτηση. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με οικονομικές χρεώσεις, είναι τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν και εξασφαλίζουν στους πελάτες μας τη μέγιστη ικανοποίηση”.

Η Αντιγόνη Παγουλάτου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της WATT+VOLT, ανέφερε σχετικά: “Προτεραιότητα της WATT+VOLT είναι πάντα η μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, οι οποίες συμβάλλουν στην ορθολογική χρήση και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Στόχος μας να βοηθήσουμε κάθε καταναλωτή να “φανταστεί περισσότερα” σχετικά με τη διαχείριση των ενεργειακών του αναγκών, προκειμένου να απολαμβάνει μία καθημερινότητα, πιο άνετη, πιο αποδοτική και πιο εύκολη!”.

Η ευρεία ανάπτυξη του δικτύου της αποδεικνύει την επιτυχημένη πορεία της WATT+VOLT, μίας αμιγώς ελληνικής επιχείρησης που εξελίσσεται ταχύτατα στον κλάδο της αγοράς ενέργειας, και αντανακλά το στόχο της εταιρείας να βρίσκεται “κοντά” και να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας και βασικό κριτήριο επιλογής για τους περισσότερους από 50.000 πελάτες που την έχουν εμπιστευτεί έως τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα