Το «πριβέ» κοκτέιλ πάρτι της Γιάννας δια χειρός Ντάβλα – Ποιοί τη θαυμάζουν

23:15 3/7/2013 - Πηγή: BankWars

Ένα κοκτέιλ πάρτι προς τιμήν της Γιάννας Αγγελοπούλου οργάνωσε ο γνωστός pr manager Γιώργος Ντάβλας και η σύζυγός του Έλενα στο υπέροχο σπίτι τους στη Κηφισιά!

Η ιδέα ήταν του Γιώργου Ντάβλα ο οποίος πρότεινε στη Γιάννα να μην γίνει το κάλεσμα σε έναν εξωτερικό, απρόσωπο χώρο αλλά στο σε ένα σπίτι που γνωρίζει εκείνη καλά και νιώθει άνετα. Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη βρήκε την ιδέα του κολλητού της ιδανική για τη περίσταση!

Οι καλεσμένοι δεν ήταν πολλοί, γύρω στα 80 άτομα, δημοσιογράφοι και ελάχιστοι άνθρωποι από την εγχώρια σόουμπιζ! Ανάμεσά τους η Έλλη Στάη,

η Πόπη Τσαπανίδου, η Εύη Φραγκάκη, η Καίτη Γαρμπή, η Ζέτα Δούκα, ο Γιώργος Κύρτσος, η Νίνα Βλάχου, η Δέσποινα Μοιραράκη κ.α. Οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στον υπέροχο κήπο που διέθετε και πισίνα και απόλαυσαν για αρχή τα υπέροχα κοκτέιλ που τους προσφέρθηκαν. Λίγο αργότερα άνοιξε και ο μπουφές με εδέσματα όλα από τα χεράκια της μητέρας του Γιώργου Ντάβλα!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη δεν άργησε να φανεί…. Γύρω στις 9:30 έκανε την εμφάνισή της συνοδευόμενη απο τη γραμματέα της. Ήταν ιδιαίτερα κομψή με ένα λευκό ταγιέρ με κεντήματα της νέας σειράς του οίκου Jean Paul Gaultier και κοσμήματα Van Cleef & Arpels. Αμέσως βγήκε στον κήπο και χαιρέτησε έναν έναν τους καλεσμένους. Ήταν χαμογελαστή, φιλική και πολύ ομιλητική. Αμέσως ξεκίνησαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τη Γιάννα να αγκαλιάζεται με όλους και να αστειεύεται!

Δεν δυσανασχέτησε καθόλου, αντίθετα χαιρόταν που της έλεγαν όλοι για το βιβλίο της. Λίγη ώρα μετά, ο Γιώργος Ντάβλας τη συνόδευσε σε ενα γραφείο στον χώρο του σαλονιού για να υπογράψει τα βιβλία που κρατούσε ο κόσμος! Έκανε αφιερώσεις και αυτό που εντυπωσίασε τον κόσμο είναι πως ήταν διαφορετικές. Δεν έγραφε σε όλους τα ίδια…

Εκτός όμως από τη δική της εντυπωσιακή εμφάνιση, το πάρτι είχε και προσωπικότητές από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου που εξέφρασαν από μόνοι τους την επιθυμία να γνωρίσουν από κοντά τη Γιάννα Αγγελοπούλου καθώς είναι πολύ φίλοι του οικοδεσπότη.

Η Ζέτα Δούκα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της μιλούσε για πολύ ώρα με τη Πόπη Τσαπανίδου, ενώ η Καίτη Γαρμπή, γοητευτική, αφού μίλησε με αρκετό κόσμο κάθισε σε ένα τραπέζι με την Έλλη Σταή και τον Ηλία Ψινάκη. Στον ίδιο χώρο ήταν και η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, η Ράνια Θρασκιά αλλά και η γοητευτική γυμνάστρια Σοφία Παθέκα με τον σύζυγό της , τον γνωστό καρδιολόγο Λεωνίδα Παπαστάυρου. Λίγο μετά τις 11 η Γιάννα Αγγελοπούλου αποχώρησε, ενώ μερικά λεπτά μετά, αεράτη και χαμογελαστή έφυγε η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος κέρδισε τα βλέμματα όλων με το υπέροχο φόρεμα της, σε έντονο πορτοκαλί αλλά και τις ασορτί γόβες της.

Πηγή και φωτογραφίες από τα parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα