“Το ΠΑΣΟΚ πέθανε”, “είναι παντού και πουθενά” – Δήλωση Κ.Σκανδαλίδη

22:38 6/3/2014 - Πηγή: BankWars

«Εγώ έχω κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί -και το πλήρωσε ακριβά- σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι κυβερνούσε πολλά χρόνια και είχε πολλά στελέχη, τα οποία, από τότε που έφυγε η ιδεολογία από το προσκήνιο και μπήκαν θέματα διαχείρισης εξουσίας, έφτασε σε αυτό το επίπεδο”, επεσήμανε ο κ. Σκανδαλίδης μιλώντας στον Βήμα FM,

Και τώρα, τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Δανείζει στελέχη! Όλα τα κόμματα

έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι αυτός ο χώρος έχει ακόμα μια τεράστια δυναμική» για να προσθέσει: «Το ΠΑΣΟΚ είναι παντού και πουθενά. Πουθενά με την εκλογική έννοια, ότι είναι ένα κόμμα συρρικνωμένο που παίζεται εάν θα επιβιώσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και παντού με την έννοια ότι σε όλους τους κοινωνικούς χώρους έχουμε ακόμη μια κυριαρχία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο χώρος δεν πέθανε. Πέθανε το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε».

Για την Κίνηση των 58 ο κ. Σκανδαλίδης εκτίμησε πως είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε καλά, αλλά πρέπει να συνεχιστεί και μετά τις ευρωεκλογές, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη στάση που τήρησε τελικά η ΔΗΜΑΡ.

Original article: “Το ΠΑΣΟΚ πέθανε”, “είναι παντού και πουθενά” – Δήλωση Κ.Σκανδαλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα