ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τα βρήκαν για τα “κόκκινα” δάνεια – Ψηφίζει την πρόταση των ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ

[UPD] Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας δήλωσε μετά την σημερινή συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο: «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε την πρόταση νόμου για τα “κόκκινα” δάνεια η οποία κινείται σε παράλληλο επίπεδο με τα όσα είπαμε στη ΔΕΘ. Υπάρχουν κοινά σημεία αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις».

Παράλληλα

ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι εάν πάει η πρόταση νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής θα ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να σχολιάσει την Δικαιοσύνη, σχετικά με τις εξελίξεις περί καταγγελιών χρηματισμού βουλευτών.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, είπε χαρακτηριστικά «ζούμε μέρες του ’65» και έκανε λόγο για χρήση ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους (ΣΔΟΕ) για έλεγχο πολλών βουλευτών των ΑΝΕΛ, πρώην και νυν. «Η εισαγγελέας τον πρώτο που θα πρεπε να καλέσει είναι τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μίλησε για τα 30 αργύρια του κ. Συμπιλίδη» δήλωσε ακόμη ο Πάνος Καμμένος.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην διάρκεια μίας ώρας συνάντησή τους, οι κκ Τσίπρας και Καμμένος επισφράγισαν την διάθεσή τους για “ανοιχτό, έντιμο και δημόσιο διάλογο” με στόχο την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση των δύο κομμάτων.

Συγκερκριμένα, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως :

«Πρέπει να οδηγηθεί η χώρα στην ανόρθωση και μαζί της τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Δυστυχώς, η χώρα έχει αυτά τα αρνητικά ρεκόρ», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανοιχτός σε συνεννόηση εμφανίστηκε και ο Π. Καμμένος ο οποίος ευχαριστώντας τον Α. Τσίπρα για τη στήριξή του δήλωσε πως: «Υπάρχει άλλη λύση, η οποία δεν εξαρτάται από την κ.Μέρκελ και τους δανειστές».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Την ώρα που η πόλωση στο πολιτικό σκηνικό χτυπάει …κόκκινο, Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας θα έχουν σήμερα συνάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον και θέμα την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα «κόκκινα» δάνεια.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 14:30 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Τσίπρα στην Βουλή.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να ζητήσει τα στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την προώθηση της πρότασης ωστόσο, με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική “σκακιέρα” με αφορμή και την προεδρική εκλογή έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα προκύψουν και άλλες …ειδήσεις από την συνάντηση αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα