Το κέρατο πάει σύννεφο στα εταιρικά Χριστουγεννιάτικα πάρτι

H AshleyMadison.com ζήτησε από 1.283 άνδρες και 1.196 γυναίκες μέλη από τη Γερμανία να μάθει πόσο πιστοί έμειναν κατά τη διάρκεια του εταιρικού πάρτι Χριστουγέννων.

Η έρευνα έδωσε τα εξής αποτελέσαματα: - Το 28,4 % των ανδρών και 23,9 % των γυναικών που έλαβαν μέρος στην έρευνα έχουν απατήσει τον σύζυγό τους κατά τη διάρκεια του εταιρικού πάρτι Χριστουγέννων με έναν συνάδελφό τους. Συνολικά δηλαδή το 48,3%.

Από αυτό το 48,3%, που απάτησαν, η έρευνα έβγαλε τα εξής στοιχεία:- Το 82,4 % δήλωσε ότι είχαν μια γρήγορη σχέση, ενώ το 17, 6% οδηγήθηκαν σε μόνιμη σχέση.

Από αυτούς που είχαν μια
γρήγορη σχέση, η έρευνα έβγαλε τα εξής στοιχεία:- Το 28,4 % πήγαν κατευθείαν στα σπίτια τους μετά την περιπέτειά τους.- Το 23,9 % πήγε σε ξενοδοχείο.- το 19,1 % το αχαλίνωτο πάθος τους τους οδήγησε στη τουαλέτα του γραφείο- το 14,2 % έκαναν σεξ στο αυτοκίνητο- το 10,6 % αψήφησαν το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες και έκανε σεξ σε υπαίθριο χώρο και- το 3,8 % εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του/της συζύγου από το σπίτι και έκανε σεξ στο συζυγικό κρεβάτι…

Original article: Το κέρατο πάει σύννεφο στα εταιρικά Χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα