«Πόρτα» εξόδου από τα ψηφοδέλτια δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πολάκη μετά το παραλήρημα – Οι αντιδράσεις των κομμάτων

«Φωτιές άναψε» η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που μιλά για «βαθύ κράτος» και βάζει στο στόχαστρο δημοσιογράφους και δικαστές, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Την «πόρτα» της εξόδου από τα ψηφοδέλτια έδειξε η Κουμουνδούρου στον κ. Πολάκη με αφορμή την τελευταία του ανάρτηση. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αντεγκλήσεις και οι αλληλοκατηγορίες μετά την καταδίκη Παππά.

Πηγές της Κομουνδούρου «απάντησαν» στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook,

στην οποία «στόχευε» δικαστές και δημοσιογράφους, προβάλλοντας το επιχείρημα πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του», αναφέρουν οι πηγές. «Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας».

Τονίζουν ακόμη ότι «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Παρέμβαση εισαγγελέα για την «προκήρυξη» Πολάκη – Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Βαρύτατο πλήγμα στο δημοκρατικό πολίτευμα

Παραλήρημα Πολάκη με απειλές κατά δικαστών, δημοσιογράφων και ΑΑΔΕ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

Λίγα λεπτά αφού στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προέβησαν σε μια διαρροή που κόβει τις γέφυρες συνεννόησης με τον βουλευτή Χανίων, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός κόμματος, ο βουλευτής ανέβασε 11 φωτογραφίες του από τα Σφακιά, σε μία εκ των οποίων εικονίζεται να βγάζει selfie αγκαλιά με τη σύζυγό του Δώρα.

 «Βόλτα στα Σφακια σήμερα ,στην Ανωπολη με τη Δωρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες ,καθαρο αέρα και λεβεντες ανθρώπους (χωριο της μάνας μου) Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14».Η ΕΣΗΕΑΑνεπίτρεπτη και αδιανόητη χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και αξιωματούχων από τον Βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησης του στα SOCIAL MEDIA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την στάση τού κ. Πολάκη ο οποίος για πολλοστή φορά επιλέγει την στρατηγική της έντασης δηλητηριάζοντας τον δημόσιο λόγο με αλαζονεία και απειλές.

Νέα ανακοίνωση ΝΔ – Ζητά από τον Α. Τσίπρα τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη

Σε ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικά από τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τον κ. Πολάκη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν: «Η χυδαιότητες δεν μπορούν να καλύπτονται με γενικόλογες διαρροές περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του κ. Πολάκη. Αυτονόητη επίσης θα έπρεπε να είναι η αποπομπή και το Νίκου Παππά από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Οι απειλές δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία»

Τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα έριξε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχετικά με την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από τ αψηφοδέλτια.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα, Παύλο Πολάκη, δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου.

Έρχονται, δε, σε συνέχεια δηλώσεων και άλλων ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θα είναι η επόμενη φορά «είτε με το καλό είτε με το άγριο», αλλά και της πλήρους κάλυψης στον ομόφωνα καταδικασμένο από την ελληνική Δικαιοσύνη, Νίκο Παππά, τον οποίον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το ηθικό σθένος να θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Ο κ. Τσίπρας, που στην τελευταία συνέντευξη του εμφανίστηκε δήθεν μετανοημένος για τη χειραγώγηση των θεσμών που συνειδητά επιχειρήθηκε επί διακυβέρνησής του, όσο και αν προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι τάχα θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον κ. Πολάκη, δεν πείθει κανέναν.

Σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κόμμα που σέβεται το κράτος δικαίου, πρόσωπα που είτε έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη είτε παραληρούν κατά των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα ήταν ήδη εκτός κόμματος.

Για άλλη μια φορά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται όχι απλά χορηγός αλλά μέγας ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο τόπος χρειάζεται μια πραγματικά εναλλακτική προοδευτική πρόταση εξουσίας για να κλείσει ο κύκλος της οδυνηρής για το δημόσιο συμφέρον διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ελληνική Λύση: Η διαγραφή Πολάκη δείχνει υπόγεια συμφωνία ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση

«Η υπόθεση Πολάκη ο οποίος υπερασπίστηκε αυτά που ο κ. Τσίπρας υπερασπιζόταν πριν 2-3 χρόνια για κρατική ΔΕΗ και κρατικοποίηση τραπεζών αποδεικνύει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι η επίσκεψη Μπλίνκεν συνδεδεμένη με τη συνεκμετάλλευση και τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη οδηγούν μαθηματικά στην τρικομματική κυβέρνηση που τόσο καιρό επεσήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας συμμορφούμενος προς τις υποδείξεις Μπλίνκεν έκανε αυτό που θα έκανε και ο κύριος Μητσοτάκης», ανέφερε το γραφείο Τύπου τον εν λόγω κόμματος.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα