Την πάτησαν οι συνδικαλιστές της… “επανάστασης του αραχτού και λάιτ” της ΠΟΕ – ΟΤΑ, σταματάνε τις κινητοποιήσεις και … τα βάζουν με όλους που δεν τους ακολούθησαν…

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕ- ΟΤΑ, ώρα … να κάνουν και καμιά δουλειά για την οποία, λίγο ή πολύ, πληρώνονται. Βέβαια, οι συνδικαλιστές διαμηνύτουν, ότι «ο αγώνας θα συνεχιστεί με δράσεις πάνω στην πλατφόρμα που θα δημιουργήσουν τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών».

Σε συνέντευξη τύπου οι συνδικαλιστές είπαν πως οι εργαζόμενοι την Αυτοδιοίκηση δέχθηκαν «έναν ανελέητο

πόλεμο, άνευ προηγουμένου, τόσο από την τρικομματική συγκυβέρνηση όσο και από τα συμφέροντα (επιχειρηματικά-εκδοτικά) που την υποστηρίζουν».

Επισημάνθηκε ακόμη πως το υπόλοιπο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα δεν πορεύτηκε μαζί τους, «εμφανίζοντας αδυναμία να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων … και οι αιρετοί επίσης, δεν κατάφεραν να συντονίσουν τη δράση τους και να φτιάξουν ενιαίο μέτωπο κατά των μέτρων του μνημονίου που οδηγεί τους Δήμους σε οικονομική κατάρρευση». Έγινε μάλιστα λόγος και για ορισμένους αιρετούς «που επιχείρησαν να εμβολίσουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συντασσόμενοι και αυτοί με την κυβερνητική πολιτική».

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ, καλούν το Δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα, τους Αιρετούς, τα πολιτικά κόμματα, τις πολιτικές οργανώσεις και μέτωπα να αναλάβουν πρωτοβουλίες και τους πολίτες να τις στηρίξουν «προκειμένου να ανατραπούν τα μέτρα εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας που προωθεί ακόμη και με αντιδημοκρατικούς-αντισυνταγματικούς τρόπους η τρικομματική συγκυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα