Τιμητική διάκριση για την ΔΕΛΤΑ από την ένωση «Μαζί για το Παιδί»

15:44 5/2/2018 - Πηγή: BankWars

Τιμητική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για τη συνεχή προσφορά της προς την Ένωση, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ΔΕΛΤΑ,

στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια επί σειρά ετών συμμετείχε ως χορηγός στις καλοκαιρινές συναυλίες της Ένωσης στο Ηρώδειο, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τις ανάγκες των παιδιών.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ προσφέρει σε κάθε ευκαιρία μεγάλες ποσότητες προϊόντων της στα παιδιά της Ένωσης, καλύπτοντας βασικές διατροφικές τους ανάγκες, ενώ οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετέχουν και στηρίζουν εθελοντικά πλήθος δραστηριοτήτων, που έχουν σκοπό να προσφέρουν βοήθεια στα ιδρύματα της Ένωσης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η ΔΕΛΤΑ με την ενέργεια «Share the Love», προσέφερε γάλα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών. Στο Μαραθώνιο της Αθήνας, η εταιρεία προσέφερε 1 λίτρο γάλα στα παιδιά, για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξαν οι εργαζόμενοί της, ενώ παιδιά από τα σωματεία που στηρίζει η Ένωση έτρεξαν μαζί με τους εργαζομένους, έχοντας την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά του Αθλητισμού.

Επίσης, στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «No Finish Line της Αθήνας», που είχε σκοπό τη στήριξη των σωματείων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, η ομάδα άθλησης των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ συνέβαλλε σημαντικά στην επίτευξη του σκοπού του αγώνα, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα χιλιόμετρα και κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα