ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Σκληρό πόκερ και μπαράζ συναντήσεων

10:50 7/9/2016 - Πηγή: BankWars

(upd) Χωρίς να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, αλλά διαπιστώνοντας οτι υπάρχουν προοπτικές συνεργασίας τους, ολοκλήρωσαν την δεύτερη συνάντησή τους ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς και ο επιχειρηματίας και κάτοχος πλέον τηλεοπτικής αδείας, Χρήστος Καλογρίτσας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και η δεύτερη σήμερα το πρωί, με τους δύο επιχειρηματίες να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συμπράξουν σε μια κοινή προσπάθεια

δημιουργίας ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Για σκληρό πόκερ όσον αφορά το νέο τηλεοπτικό τοπίο, κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η εφημερίδα των Συντακτών. Φανερές και κρυφές συζητήσεις ανάμεσα σε νέους και παλιούς καναλάρχες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται συνάντηση Καλογρίτσα – Κοντομηνά για τον Alpha, ενώ επαφές με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που έμειναν χωρίς άδεια θα επιδιώξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σημειώνεται ότι ο Alpha αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση, καθώς είναι ο τηλεοπτικός σταθμός με την υψηλότερη τηλεθέαση.

Οι νέοι καναλάρχες στη συνάντησή τους με τον Νίκο Παππά, ζήτησαν να μη υπάρχουν άλλες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Καμία. Ούτε θεματική, ούτε άλλης μορφής, ενώ ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να καταβάλουν ούτε ευρώ, προτού εκδοθούν οι αποφάσεις από το Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με τον διαγωνισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα