Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μητέρας και γιου για εμπορία ναρκωτικών

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν μητέρα και γιος που εμπορεύονταν ψυχοτρόπες ουσίες και συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 66 ετών η μητέρα και 30 ετών ο γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς και για

αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, το πρωί αξιωτικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισαν στην περιοχή του Ευόσμου την 66χρονη να προβαίνει σε πώληση μικροποσότητας ηρωίνης σε 37χρονο ημεδαπό, οπότε και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ηρωίνης βάρους 19,15 γραμμαρίωνΜικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβηςΜία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας1 μεταλλικός τρίφτης981 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Τις ναρκωτικές ουσίες τις κατείχαν από κοινού με τον 30χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, σε έρευνα σε κοντινό σπίτι όπου διέμενε ο 30χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα περίστροφο (ρέπλικα) και μία μεταλλική σιδηρογροθιάΠλήθος αντικειμένων και εργαλείων (μπαταρίες αυτοκινήτων, χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρικά εργαλεία κ.ά) η νόμιμη προέλευση των οποίων ερευνάται.

Τέλος κατασχέθηκε από την κατοχή των δραστών το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα